Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podrobnosti o každé masáži

Příspěvky

Manuální lifting obličeje

Lifting vyhladí drobné mimické vrásky a zredukuje vrásky hluboké a zároveň brání vzniku dalších vrásek. Taktéž zvýší pružnost pokožky, zpomaluje stárnutí pleti a díky prokrvení kůže zrychlí také odplavování odpadních látek a podpoří regeneraci. 

 
19. 2. 2023 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Masáž proti celulitidě + ozónový zábal

Masáž proti celulitidě formuje postavu pomocí kombinace speciální ruční tlakové masáže s ozónovým zábalem. Masážními hmaty a ozónem se uvolní tukové buňky, zlepší se podkožní metabolismus, krevní oběh a zrychlí se odtok toxických látek z těla.

 
18. 2. 2023 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

ESSE

Kombinuje hloubkovou tlakovou masáž, tělesné procesy a Access Consciousness.

 
3. 4. 2022 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

MASÁŽ 5 KONTINENTŮ

Má svou vlastní energii a je v ní propojeno to nejlepší z masážních technik pěti kontinentů.

 
8. 12. 2021 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Theta Healing

Theta Healing je terapie ve stavu théta 4 - 7 Hz, který se používá při hypnóze a kde je umožněn přístup k podvědomí a vyšší úrovni vědomí. Umožňuje změnu našich přesvědčení, které nám již neslouží pro naše nejvyšší dobro. 

 
28. 11. 2020 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Spirální stabilizace páteře | SM Systém

Rehabilitační a regenerační cvičení, které pomáhá rovnoměrnému posílení i protažení svalů a obnovuje rovnováhu mezi svalovými řetězci. 

 
25. 10. 2020 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Trigger points masáž

Tlaková masáž spoušťových bodů (ztuhlých bolestivých uzlíků ve svalech), které způsobují a přenášejí bolest a blokády i na velmi vzdálená místa na těle.

 
26. 7. 2019 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Ajurvédská masáž

Hluboce relaxační masáž, která má kořeny v prastaré indické medicíně. Je součástí celého ozdravného systému, jehož cílem je hlavně prevence a zklidnění mysli a hledání pravých příčin nemocí.

 
26. 7. 2019 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Indická masáž hlavy + Antistresová masáž

Velice uvolňující masáž, která se provádí v sedě na celé hlavě a šíji. Ulevuje od napětí a stresu a napomáhá zbavit se únavy. Odstraňuje bolest hlavy i očí, hučení v uších, mírní příznaky migrény a nespavosti. Odplavuje stres, uvolňuje zatuhlé svaly na krku, šíji, ramenou, na hlavě i obličeji. Navozuje pocit duševní pohody a celkově harmonizuje organismus, zlepšuje koncentraci a projasňuje mysl. 

 
26. 7. 2019 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži

Access Tělesné procesy

Způsob našeho života se odráží v našem těle, které v sobě často uchovává nahromaděný stres, traumata a bloky. Access Consciousness používá více než 50 tělesných procesů, které mohou být nápomocny právě v uvolnění těchto traumat a bloků. Dokáží také změnit nastavení samotných buněk a pomáhají při potížích nejrůznějšího původu.

 
31. 3. 2019 | Rubrika: Podrobnosti o každé masáži


 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 2
Celkem: 119450
Měsíc: 1425
Den: 46