Jdi na obsah Jdi na menu
 


Access Tělesné procesy

Způsob našeho života se odráží v našem těle, které v sobě často uchovává nahromaděný stres, traumata a bloky. Access Consciousness používá více než 50 tělesných procesů, které mohou být nápomocny právě v uvolnění těchto traumat a bloků. Dokáží také změnit nastavení samotných buněk a pomáhají při potížích nejrůznějšího původu.

article preview

ACCESS TĚLESNÉ PROCESY

Způsob našeho života se odráží v našem těle, které v sobě často uchovává nahromaděný stres, traumata a bloky. Access Consciousness používá více než 50 tělesných procesů, které mohou být nápomocny právě v uvolnění těchto traumat a bloků. Dokáží také změnit nastavení samotných buněk a pomáhají při potížích nejrůznějšího původu. Tělesné procesy jsou podporou i pro lidi s chronickými a kloubními potížemi. Podporují funkci žláz a jednotlivých orgánů (hypotalamus, hypofýza, epifýza, brzlík, štítná žláza, nadledvinky, játra, slezina a ledviny). Pomáhají zvyšovat imunitu, odstraňují nahromaděné toxické látky z těla, včetně škodlivých účinků amalgámu uvolňujícího se ze zubních výplní, dlouhodobého braní léků a hormonální antikoncepce. Taktéž mohou být nápomocny při překyselení organismu, padání vlasů nebo eliminaci tukových buněk a mnoha dalších potížích.

Procesy jsou vybrané klientovi přímo na míru dle konkrétních obtíží, které ho trápí a podle toho, který proces bude v tu dobu pro něj největším přínosem. Ošetření se provádí přes oblečení přikládáním rukou na různá místa na těle. Při každém procesu se spouští tok energie, která povzbudí tělo, aby se začalo uzdravovat samo. Klient se poté většinou cítí velmi příjemně a uvolněně a je podpořen samoléčebný proces v jeho organismu.

 
 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 2
Celkem: 119315
Měsíc: 1459
Den: 48