Jdi na obsah Jdi na menu
 


Manuální lifting obličeje

Lifting vyhladí drobné mimické vrásky a zredukuje vrásky hluboké a zároveň brání vzniku dalších vrásek. Taktéž zvýší pružnost pokožky, zpomaluje stárnutí pleti a díky prokrvení kůže zrychlí také odplavování odpadních látek a podpoří regeneraci. 

 

Manuální lifting obličeje je velice účinná a příjemná metoda vyhlazování obličeje s ihned viditelným účinkem. Prokrvením a stimulací pojivové tkáně a svalů obličeje se dosáhne liftingového efektu (zvednutí obočí a tím i očních víček, pozvednutí tváří a spodního okraje čelisti). Zkrácené a dlouhodobě zaťaté svaly, které způsobují vrásky, se uvolní a obličej tak získá mladistvější vzhled.

Uvolněním svalů v obličeji a zlepšením prokrvení kůže, dochází k regeneraci vazivových a elastických struktur. Lifting vyhladí drobné mimické vrásky a zredukuje vrásky hluboké a zároveň brání vzniku dalších vrásek. Taktéž zvýší pružnost pokožky, zpomaluje stárnutí pleti a díky prokrvení kůže zrychlí také odplavování odpadních látek a podpoří regeneraci. Samozřejmostí je příjemné uvolnění a snížení dlouhodobého napětí v obličeji, které je doprovázeno zvýšením sebevědomí a spokojenosti. Skrze stimulaci reflexních zón v oblasti obličeje také příznivě působí na orgány.

Masáž se provádí masážními oleji v biokvalitě (arganový, mandlový). Je vhodná pro ženy i pro muže (u mužů je před ošetřením nutné hladké oholení tváře). Trvalého výsledku je dosaženo při 8-10 ošetřeních v intervalu 1× až 2× týdně 60 minut s následným pravidelným udržovacím ošetřením 1× za 3-4 týdny. I jednorázové ošetření má však výsledky – okamžité vyhlazení pleti, prokrvení a detoxikace obličeje, zářivě čistá pleť. Lifting lze tak výborně využít například před společenskými akcemi a důležitými událostmi.

 

Kontraindikace:

Hnisavá onemocnění na kůži obličeje, zánětlivá onemocnění v oblasti hlavy (záněty očí, zubů, rtů apod.), záněty obličejových nervů, porucha štítné žlázy, pokožka podrážděná opalováním a botoxové injekce (nutný odstup 6 měsíců od aplikace). Po plastikách obličeje a po veškerých chirurgických zákrocích v obličeji je nutná nejprve konzultace s lékařem. Při silikonových výplních se manuální lifting nedoporučuje.

+ všeobecné kontraindikace masáží

 

 
 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 4
Celkem: 118357
Měsíc: 1335
Den: 86