Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masáž proti celulitidě + ozónový zábal

Masáž proti celulitidě formuje postavu pomocí kombinace speciální ruční tlakové masáže s ozónovým zábalem. Masážními hmaty a ozónem se uvolní tukové buňky, zlepší se podkožní metabolismus, krevní oběh a zrychlí se odtok toxických látek z těla.

Masáž proti celulitidě formuje postavu pomocí kombinace speciální ruční tlakové masáže s ozónovým zábalem. Masážními hmaty a ozónem se uvolní tukové buňky, zlepší se podkožní metabolismus, krevní oběh a zrychlí se odtok toxických látek z těla. Tento postup má výborné výsledky nejen v samotném vyhlazení celulitidy, ale také ve zlepšení celkové kvality pokožky, povzbuzení lymfatického systému a odstranění únavy nohou.

Celulitida je vlastně chytré ochranné opatření. Pokud je v našem těle příliš mnoho toxinů, které by mohly kolovat v organismu a poškozovat jej, tělo je přemění na tuk. Podkožní tukové buňky se pak spojují do větších celků, které tlačí proti pokožce, zhoršují její prokrvení a poškozují vazivo. Buňky tak sílí, tuhnou a vzniká tzv. pomerančová kůže čili celulitida. Ta bývá nejvýraznější na bocích, stehnech, zadečku či bříšku.

Vznik celulitidy podporuje genetická dispozice, nadváha, špatné stravování, nedostatečný pitný režim, pití alkoholu a kávy, kouření, nedostatek pohybu, psychická nepohoda, stres, špatné a mělké dýchání, nošení těsného prádla a oblečení a antikoncepce.

 

Celulitidu dělíme na 4 stupně:

  1. stupeň – změny na kůži jsou viditelné jen při kompresivním testu
  2. stupeň – nerovnosti na kůži jsou nejčastěji na zadní straně stehen a vidíme je při napnutí svalů, sezení na tvrdé podložce nebo při ostrém bočním osvětlení (při 1. a 2. stupni stačí obvykle úprava pohybového a stravovacího režimu + masáže proti celulitidě nebo lymfatické masáže)
  3. stupeň – nerovnosti jsou vidět za jakéhokoliv osvětlení, v sedě, ve stoje i v lehu (vyžaduje komplexní a dlouhodobější péči – masáže proti celulitidě, lymfatické masáže, úprava stravy, pitného režimu, pohybovou aktivitu, masážní přípravky proti celulitidě, relaxaci, správné dýchání)
  4. stupeň – hrubé velké projevy nerovností na kůži, většinou bohužel nastává nevratné poškození (nutnost lékařského vyšetření, 4. stupeň již touto technikou nelze ošetřit)

Nejúčinnější je absolvování celé kůry 8-10 ošetření 1 až 2× týdně a poté chození na pravidelné udržovací masáže 1× za 3-4 týdny.

 

Kontraindikace:

Čtvrtý stupeň celulitidy, kožní problémy a alergie, křečové žíly, cévní onemocnění, záněty, infekce, onkologické onemocnění, těhotenství ad. + obecné kontraindikace

 

 
 


Poslední fotografie


Statistiky

Online: 1
Celkem: 119254
Měsíc: 1444
Den: 39